Nord-Gudbrandsdal vgs - avd Otta

Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.3 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2008
Noter
  • Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
ISBN
  • 978-82-450-0646-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 1 (0)
*00000721nam  22002171  450
*00113200
*00520110303234300.0
*008       2008           a     0    00nob 2
*015  $a0222354$bBIBBI
*019  $bl$dL$9v
*020  $a978-82-450-0646-9$bh.$cNkr 449.00
*08231$a641.3$zh$25
*08231$a642$25
*090  $c641.3$dK
*24500$aKokk- og servitørfag$brestaurant- og matfag vg2$cPer-Øystein Sandvin (red.)
*250  $aBokmål[utg.]
*260  $aBergen$bFagbokforl.$ccop. 2008
*300  $a534 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register
*650 1$aMatvarer og matlaging$xLærebøker$1641.3$2BS$9nor
*650 2$aServering$xLærebøker$1642$2BS$9nor
*700 0$aSandvin, Per-Øystein$d1957-$ered.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex2Tilgjengelig (ikke til fjernlån) Nord-Gudbrandsdal vdg. skule, avd. OttaKontor / RM