Nord-Gudbrandsdal vgs - avd Otta

Konservering av mat: tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Konservering av mat: tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.4 R
Eier
  • Otta v.g. skole
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 1993
Noter
  • Litteraturliste: s. 90-92
ISBN
  • 82-512-0421-6
Tilgjengelige
  • 2/2
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0011704
*008               no     a          00nob
*020  $a82-512-0421-6$bib.$cNkr 258.00
*08231$a641.4$zh
*096  $aq641.4 R
*10010$aRiddervold, Astri$d1925-$jn.
*24510$aKonservering av mat$btørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting$cAstri Riddervold
*260  $a[Oslo]$bTeknologisk forl.$c1993
*300  $a96 s.$bill. (noen kol.)
*440 0$aLevende norske tradisjoner
*505  $aLitteraturliste: s. 90-92
*650 1$aMatvarer$xKonservering$0hustell$1641.4
*850  $aOtta v.g. skole
*950 0$aMatvarekonservering$zMatvarer
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
ex.1Tilgjengelig (ikke til utlån) Nord-Gudbrandsdal vdg. skule, avd. Ottaq641.4 R
Ex.2Tilgjengelig (ikke til utlån) Nord-Gudbrandsdal vdg. skule, avd. Ottaq641.4 R