Forfatter
Tittel Kosmos Basis arbeidsbok HS, RM: Naturfag vg1 for Helse- og oppvekstfag , Restaurant- og matfag. Lærebok
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kosmos HS, RM naturfag vg1 for Helse- og oppvekstfag og Restaurant- og matfag er skrevet for læreplanenKunnskapsløftet LK20. Kosmos HS, RM har tilhørende digitale ressurser på Kosmos Elevnettsted, kosmos.cdu.no. Kosmos HS, RM har en ryddig struktur og er illustrert med gode bilder og forklarende tegninger. Flere åpne forsøk gir elevene muligheter til å forklare og drøfte sammenhenger mellom naturfaglige fenomener. Les mer om læreverket og hvordan det er skrevet for elever på yrkesfag på cdu.no/vgs.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002381cam a22003855c 4500
*00123073
*00520200327152045.0
*007ta
*008200213s2020 no e |||||00| 0 nob|
*020 $a9788202756802$qheftet
*035 $a(NO-OsBAS)150340816
*040 $aNO-OsBAS$bnob$erda$dNO-OsNB
*0820 $a500$qNO-OsBAS$223/nor
*1001 $aHalvorsen, Siri$0(NO-TrBIB)90386812$4aut
*24510$aKosmos Basis arbeidsbok HS, RM$bNaturfag vg1 for Helse- og oppvekstfag , Restaurant- og matfag$pLærebok
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2023
*264 $aOslo$bCappelen Damm$c2020
*300 $a96 s.$bill.$c28 cm
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt
*338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact
*520 $aKosmos HS, RM naturfag vg1 for Helse- og oppvekstfag og Restaurant- og matfag er skrevet for læreplanenKunnskapsløftet LK20. Kosmos HS, RM har tilhørende digitale ressurser på Kosmos Elevnettsted, kosmos.cdu.no. Kosmos HS, RM har en ryddig struktur og er illustrert med gode bilder og forklarende tegninger. Flere åpne forsøk gir elevene muligheter til å forklare og drøfte sammenhenger mellom naturfaglige fenomener. Les mer om læreverket og hvordan det er skrevet for elever på yrkesfag på cdu.no/vgs.
*658 $aVG1$2bokbas
*658 $aGrunnbøker$2bokbas$9nob
*658 $aGrunnbøker$2bokbas$9nno
*658 $aYrkesfaglige utdanningsprogram$cYU$2udir$9nob
*658 $aRestaurant- og matfag$cRMRMF1$2udir$9nob
*658 $aRestaurant- og matfag$cRMRMF1$2udir$9nno
*658 $aHelse- og oppvekstfag $cHSHSF1$2udir$9nob
*658 $aHelse- og oppvekstfag $cHSHSF1$2udir$9nno
*658 $aNaturfag, Vg1 yrkesfaglig utdanningsprogram$cNAT1001$2udir$9nob
*658 $aNaturfag, Vg1 yrkesfagleg utdanningsprogram$cNAT1001$2udir$9nno
*7001 $aBoye, Arild$d1944-$0(NO-TrBIB)90712295$4aut
*7001 $aHeskestad, Per Audun$d1955-$0(NO-TrBIB)1030317$4aut
*852 $a47BIBSYS_UBO$6999920137013802204$9P
*852 $a47BIBSYS_UBTO$6999920154902502205$9P
*852 $a47BIBSYS_NB$6999920061897202202$9P
*852 $a47BIBSYS_NTNU_UB$6999920214710502203$9P
*85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/16/08/150340816/productimage_ORG_a11dc5f87c483bb69b0ba3d35d8b68802929f5b7.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg
*85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/16/08/150340816/productimage_OS_b36874a2d3fc6fc63c1c7a1a75a48435509e175f.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening