Nord-Gudbrandsdal vgs - avd Otta

Skipskost: fra hverdagskost til festmat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Skipskost: fra hverdagskost til festmat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.57 F
Eier
  • Otta v.g. skole
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1999
Noter
  • Oppskriftregister: s. 128-129
ISBN
  • 82-92069-00-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0015773
*008010206         no     a          00nob
*020  $a82-92069-00-3$bib.$cNkr 248.00
*08231$a641.57$zh
*08231$a392
*096  $a641.57 F
*10010$aFrydenlund, John Tore
*24510$aSkipskost$bfra hverdagskost til festmat$cJohn Tore Frydenlund, Nils-Henrik Andersen ; [matbilder: Håvard Solerød]
*260  $aTønsberg$bKulturhistorisk forl.$c1999
*300  $a129 s.$bill.
*505  $aOppskriftregister: s. 128-129
*650 1$aMatlaging$xStorhusholdninger$1641.57
*650 2$aMatlaging$0skikker$1392
*653 2$aMattradisjoner
*653 2$aSkipsfart
*70010$aAndersen, Nils-Henrik
*70010$aSolerød, Håvard$eFotogr.
*850  $aOtta v.g. skole
*950 0$aKokebøker$zMatlaging
*950 0$aKoking$zMatlaging
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Nord-Gudbrandsdal vdg. skule, avd. Otta641.57 F