*000pam 2am02651
*00111506
*008060908 nob
*020 $a978-82-584-0557-0$bh.$c350,-
*020 $a82-584-0557-8$bh.
*24510$aBransje, fag og miljø$bvg1 restaurant- og matfag$cHelge Helmersen ... Æet al.Å$hLÆREBØKER
*260 $aÆOsloÅ$bYrkeslitteratur$cc2006
*300 $a154 s.
*500 $aPå omslaget: Resturant- og matfag
*653 $abransjelære matlaging matfag restaurantfag restauranter hoteller storkjøkken historie næringsmiddelindustri industriell matproduksjon bakerbransjen konditorbransjen bakerfaget konditorfaget fiskeidustri fiskehandlerfaget sjømatfaget kjøttbransjen butikkslakterfaget kjøttskjærerfaget pølsemakerfaget slakterfaget restaurantbransjen kokkfaget servitørfaget helseinstitusjoner institusjonskjøkken institusjonskokkfaget service kommunikasjon kundebehandling etikk yrkesetikk ergonomi psykososialt arbeidsmiljø mobbing inneklima avfallshåndtering førstehjelp
*700 0$aHelmersen, Helge
*700 0$aMoe, Ingun Dager
*700 0$aSchjøll, Inger
*700 0$aIsaksen, Ottar
*700 0$aBrænd, Maria
*7400 $aRestaurant- og matfag
*850 $aNord-Gudbrandsdal vdg. skule, avd. Otta
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening